Om

Johan studioDesolate Recording är ett företag som tillhandahåller musikproduktion, mixning och mastring till mycket förmånliga villkor. Ni behöver aldrig vara oroliga för ekonomin, jag erbjuder ett fast pris oavsett hur många timmar vi arbetar.

Mitt namn är Johan Dahlström och jag arbetar som musiker, producent, låtskrivare och musiklärare. Jag är utbildad vid Musikhögskolan i Göteborg och har en lärarexamen. Min examen är inriktad på högstadiet, gymnasiet praktisk/estetisk, klassisk gitarr, sång och ljudteknik. Jag är för närvarande anställd som musiklärare på högstadiet och musikskolan i Färgelanda.

Har du redan spelat in material och vill få det mixat och mastrat? Jag hjälper er gärna med det till ett överenskommet pris. Ni kan också lägga på enstaka instrument till en produktion som utförs någon annanstans. För ett tag sedan var basisten i Thundermother här och spelade in all bas för deras debutalbum.

Om ni har ett skivkontrakt och studiotid och behöver assistans när ni spelar in så hjälper jag gärna till som producent, tekniker och musiker.

Jag kan också hjälpa till med digital distribution av ert material. Låtarna finns på Spotify, iTunes, Amazon och alla andra butiker och streaming-tjänster inom en vecka efter vi är färdiga.

Inspelningen kan utföras i min studio i Ödeborg, i ditt hem eller på någon annan trevlig plats om du så önskar. Mixning och mastring görs sedan i studion i Ödeborg.

Mina instrument är gitarr, bas, trummor och sång. Produktionerna involverar de flesta genrer men jag främst inriktad på rock och pop. Prog/Hårdrock/Metal, Singer/Songwriter och Jazz/Blues ligger också nära. Jag är inte inriktad på Hip Hop, Rn'B eller House.

Verkar detta intressant? Tveka inte att höra av er. Jag är alltid intresserad av att jobba med coola band och duktiga musiker.